Sprookjeswandeling in het Groot Begijnhof


In de kerstvakantie organiseert Groot Begijnhof Mechelen een magische wandeling langs feeërieke kerstverlichting en nostalgische beelden. 

Groot Begijnhof wandeling

Mier ontvangt een noodkreet van eekhoorn: de tijd is aan hem voorbijgegaan! Mier kruipt onmiddellijk in de pen om zijn vriend eekhoorn te helpen de tijd in te halen. Kom in de kerstvakantie naar het Groot Begijnhof en volg mee het antwoord van mier langs ramen en deuren in het Groot Begijnhof.

Route: Begin in de Schrijnstraat, wegwijzers tonen je vandaar de weg door het Begijnhof en let ook op de andere woningen: buurtbewoners hebben extra moeite gedaan hun huizen in kerstsfeer te brengen. Ontdek op het einde van de wandeling de projectie van nostalgische beelden van de Levende Kerststal in het Begijnhof, toen mondmaskers en bubbels nog niet bestonden.

Praktisch: wandeling langs raamtekeningen in het Groot Begijnhof, beginnend in de Schrijnstraat en verder aangegeven door wegwijzers.

Wanneer: van maandag 21 december tot en met dinsdag 5 januari. De wandeling van een half uurtje kan vrij en op elk moment van de dag gedaan worden.

Let op: hou je tijdens de wandeling steeds aan de coronamaatregelen. Hou steeds 1,5 meter afstand en draag steeds een mondmasker. Een overzicht van de coronamaatregelen vind je hier.

Meer info op www.groot-begijnhof-mechelen.be of op Facebook.