Gouden Carolus Christmas Wandeling

gouden carolus christmas wandeling, het anker, opsinjoorke, wandelclub, mechelen, mechelen houdt je warm, winterwandeling, winter
Datum: 
za 15.12
Uur: 
15-21u
Locatie: 
Vertrek- en eindpunt: ► Thomas More Campus De Vest, Zandpoortvest 60
Prijs: 
€ 1,50 niet-aangesloten leden | leden ontvangen € 0,40 korting op vertoon van lidkaart

Een gezellige, sfeervolle kerstwandeling in het hartje van de stad? Doe mee aan de achttiende Gouden Carolus Christmas wandeling.

Onder het motto, 'Mechelen in kerstsfeer en in den doenker', maak je een wandeling doorheen de historische versierde binnenstad. De route loopt o.a. over het binnenplein van Brouwerij Het Anker waar je een moment kan verpozen bij de Levende Kerststal en genieten van een Gouden Carolus Christmas of ander lekkers aan de verschillende eet- en drankstandjes.

Wandelclub Opsinjoorke mikt op een minstens even groot succes als vorig jaar toen maar liefst 2.620 sportievelingen deelgenomen hebben.

Er zijn 2 wandelingen uitgestippeld, één van 5 en één van 10 km. Je wandelt langs de kruidtuin richting het Dijlepad en zo naar de Lamotsite waar je gezellig kan pauzeren op de Wintermarkt van Het Warmste Weekend. Tot slot bezoek je nog tal van plaatsen zoals de Vismarkt, de Melaan, het Groot-Begijnhof en Klein-Begijnhof met zijn multiculturele kerstmarkt en nog zoveel meer!

Het loont zeker de moeite om naar onze Mechelse binnenstad te komen en te genieten van de kerstsfeer.

Voor meer informatiewww.opsinjoorke.be.


De wandeling is een organisatie van Wandelclub Opsinjoorke Mechelen vzw in samenwerking met de Stad Mechelen, sportdienst Mechelen, Buurtcomités Groot- en Klein Begijnhof en Brouwerij Het Anker.

Copyright mmMechelen Feest vzw
Minderbroedersgang 5, 2800 Mechelen
Branding: Uncompressed
Website: Minsky
Mechelen Houdt je Warm - Van 10 december tot 04 januari