Nieuwjaarsfeest

Datum: 
zo 08.01
Uur: 
van 11u tot 20u
Locatie: 
Grote Markt - Vismarkt - binnenplein stadhuis

Volledige programmatie: 

11-13u: Nieuwjaarsdrink - Grote Markt
12.30-20u: Café Ambiance - Vismarkt
13u: Thé Dansant in Winterbar Mirage - binnenplein stadhuis 
19.30u: Feestspektakel n.a.v. 175 jaar Conservatorium - Grote Markt 

Mechelen Houdt Je Warm wordt naar jaarlijkse gewoonte afgesloten met een Nieuwjaarsdrink. Dit jaar is het niet anders maar maken we van zondag 8 januari een heus Nieuwjaarsfeest! Zet je feestmuts op, kleed je warm en zak naar de Mechelse binnenstad!

Om 11 uur gaat de Nieuwjaarsdrink van start. Klink met z’n allen mee op het nieuwe jaar! Geniet van de lekkere drankjes en snacks, laat een foto nemen in de hippe fotobooth en geniet van de randanimatie rondom jou!

In de namiddag kan je afzakken naar de Vismarkt voor Café Ambiance waar je tot 20u kan genieten van de beste drankjes en snacks die de Mechelse horecazaken te bieden hebben, shop erop los in het centrum of trek je terug in de Winterbar Mirage voor een Thé Dansant. Of doe gewoon een beetje van alles!

De dag wordt in stijl afgesloten met een feestspektakel om 19.30u op de Grote Markt naar aanleiding van het 175-jarig bestaan van het Conservatorium. Een waar genot voor al je zintuigen waarbij zangers, dansers, muzikanten en woordkunstenaars je trakteren op een sfeervolle uitvoering van Waakvlammetje, een gloednieuwe compositie opgedragen aan het conservatorium van Pierre Annckaert en Dree Peremans. 
Copyright mmMechelen Feest vzw
Minderbroedersgang 5, 2800 Mechelen
Branding: Uncompressed
Website: Minsky
Mechelen Houdt je Warm - Van 10 december tot 04 januari