Kerstshoppen

Datum: 
zo 11.12 - zo 08.01
vr 23.12
Uur: 
MA tot ZA: 10 tot 18u | Koopzondagen: 11 tot 18u | 23 december laatavondshopping tot 21u
Locatie: 
Centrum Mechelen
De feestdagen komen steeds dichterbij en dat wil maar één ding zeggen: cadeautjestijd! 
Maak je alvast géén zorgen en vergeet de cadeautjesstress want de Mechelse winkelstraten staan paraat. 

Heb je doorheen de week niet veel tijd om de juiste feestoutfit of het ideale kerstgeschenk te zoeken? Geen nood, want in december openen de winkels hun deuren op drie koopzondagen en kan je gezellig kerstshoppen.  

Vergeet bovendien niet dat er ook op vrijdag 23 december een laatavondshopping is in het centrum van Mechelen tot 21 uur! Geniet dus tegelijkertijd van Joe Kerstparade als het shoppen. Radiozender Joe wordt die dag van 8 uur 's morgens tot 20 uur 's avonds live uitgezonden op de IJzerenleen met Sven Ornelis & Anke Buckinx.

Weet je niet wat kopen? Geen nood want met de Mechelenbon zit je àltijd goed! 
Je kan ze kopen bij UiT in Mechelen, Hallestraat 2-4-6. 

Bovendien kan je jouw cadeautjes gratis laten inpakken in de inpakbar! Gratis en voor niets krijg je een hip ingepakt cadeautje. Place to be: Bruul 97.

Heb je massa's zakken en zeul je er absoluut niet graag mee tijdens het shoppen? Maak dan gebruik van de Shopping Shuttle. Elke zaterdag (10-19u) en koopzondag (11-19u) rijdt de shuttle gratis over en weer tussen de gratis randparkings en het winkelcentrum. Je hoeft nooit langer dan 5 minuten te wachten. 

Het kan nóg makkelijker: laat je winkelzakjes thuis leveren! In veel winkels kan je je aankopen achterlate om thuis te laten leveren. Zo kan je handenvrij verder shoppen en verder van je bezoekje aan de stad genieten. Later die dag brengt een fietskoerier al jouw aankopen samen naar je thuis. 
 
Voor de kinderen is er ook heel wat pret tijdens het shoppen in de binnenstad! Carrousel ‘De Malle Zwever’ is een kleine nostalgische zweefmolen met mooie verlichting. De handel- en horecazaken delen gratis bonnetjes uit aan de kleinsten. Wie geen gratis ticketje heeft, betaalt € 0,50 per ritje aan de molen.

Ook dit jaar kan je kans maken op een Mechelenbon t.w.v. € 50! De Mechelse handelaars delen dit eindejaar bij aankoop opnieuw leuke postkaarten uit met een unieke code. Zo valt er in totaal € 12.000 te winnen

 
Copyright mmMechelen Feest vzw
Minderbroedersgang 5, 2800 Mechelen
Branding: Uncompressed
Website: Minsky
Mechelen Houdt je Warm - Van 10 december tot 04 januari